Patti on ja pysyy edelleen, sen viikontakaisen riemuntunteen jälkeen ollaan jääty lähes ärtyneisyyden tilaan. Patti pysyy näkyvissä, onneksi suht pienenä ja pehmeänä, mutta siellä kuitenkin. aargh.

Loppuviikko meni suht normaalisti, torstaina illasta jätkä meni sitten maalle kun pe aamuna piti olla lekuriaika. Joka sitten peruttiin kun lääkkeitä löytyikin vielä ja alunperin oli sovittu maanantaille tarkastusaika. Säätöä säätöä. Mutta perjantaina sain taas tarmoa puhkuvan (?) lepakon kotiin, joka iloisesti ilmoitti olemassaolostaan koko viikonlopun piereskellen.
Mikähän sen mahassa sitten tällä kertaa on. Ruoka on samaa vanhaa (ja en ole niin paljoa annosta suurentanut että uskoisin sen aiheuttavan moista) ja mitään ylimääräistä ei olla taas syöty. Tietääkseni.

Lauantaina käytiin päivällä pitkällä lenkillä, tosin välillä meinasi jätkällä olla tylsää kun pysähdeltiin niin paljon. Illalla myös pidempi lenkki, kun ei mokoma oikein suostunut kakkoja tekemään. Lopulta kyllästyin puskissa pyörimisiin ja mentiin kotiin. Illan jätkä joutui olemaan osittain yksin sitten kun omistaja kaipasi vaihtelua lauantai-iltaansa. Kiltisti oli ollut, mitä nyt yksi paita ja huppari löytyivät jätkän tyynyn päältä.

Sunnuntaina nukuttiin sitten pitkään, ja käytiin ensin vaan nopeasti pissillä ennenkuin syötiin ja lähdettiin sitten päivällä pidemmälle kävelyretkelle.
Oli paljon kaikkea kivaa, niin kivaa että keppikin meinasi unohtua. En paljoa jaksanut sitten keppiä heitellä kun jätkä kyllä aina juoksi kepin perään mutta jatkoi sitten matkaa itsekseen keppi suussa tai katosi pöpelikköön mussuttamaan aarrettaan. Samaten ei oikein näyttänyt jaksavan käskyjä kuunnella, onkohan koiruudesta tullut kuuro tai jotain...
Mutta kivaa näytti olevan. Käytiin "lammasaitauksessa" niin jätkä sai olla vapaana jonkin aikaa ja haistella rauhassa kivoja hajuja.. ja tietenkin laiduntaa :P

Loppupäivä oltiinkin sitten lähes rauhassa kotona. Jätkästä tuli taas sohvaperuna ja sylikoira. Iltalenkin jälkeen joutui jäämään taas yksin kotiin kun omistaja halusi lisää seuraelämää... hyi minua. Mutta kiltisti jäi kotiin kun annoin lähtiessä uuden luun.
Kotiin tullessa löytyi vaatteita eteisestä, Leevin omalta tyynyltä sekä minun tyynyltä. hmph.