hmm tulipas taukoa kirjoittamiselle.

Mutta pääpiirteittäin tapahtuneet:
tuon eläinlääkärikäynnin jälkeisenä päivänä patti palasi kaulaan, isona. Soitettiin taas lekurille joka suositteli että katsotaan vielä, ja varattiin aika uuteen tyhjennykseen seuraavan viikon maanantaiksi. (eli ma17.10.2005)
Käytiin silloin sitten uudestaan tyhjentämässä patti nesteestä, tällä kertaa tuli paljon kirkkaampaa ja juoksevampaa nestettä, elikkä jotain paranemista oli siis huomattavissa :)
Leevi oli jälkimmäisellä kerralla hieman arempi lääkärissä, haisteli vähäsen ja pysyi tiiviisti lähellä. Eikä meinannut millään nukahtaa :P vaan jännitti viimeiseen asti.

Mentiin sitten taas "mummolaan" nukkumaan päätä selväksi ennenkuin lähdettiin ajelemaan kotiin päin. Lepakko oli muuten lihonut viikossa yli kilon, painoa oli tuolloin 17.pvä 31,7kg.

Nyt on vaan sitten odoteltu ja toivottu ettei patti enää suurenisi. Antibiootit loppuivat maanantaina, ja kaulassa näkyy ja tuntuu nyt jonkinlainen patti.  Ei onneksi kova eikä hirmu iso, mutta patti kuitenkin. Soitan tänään taas lekurille ja kyselen pitäisikö ottaa vielä yksi antibioottikuuri vai tyhjennetäänkö vai mitä tehtäisiin. Ei onneksi näytä häiritsevän jätkää tuo nyt mitenkään.

Muuten on mennyt ihan ok. Lepakko on ollut aika paljon maalla, missä on käynyt kuulemma saunassa jne. Pari pvää nyt ollaan oltu jätkän kanssa kahdestaan kotona, katseltu illalla telkkaria yhdessä sohvalla :) ja ompa kaveri kömpinyt viereen nukkumaan kun olen valot sammuttanut... (vaikka se ei periaatteessa sallittua olekaan :P olen vaan nyt lipsunut kun en ole Leevin kanssa viettänyt muuten niin paljoa aikaa.)

Toissayönä jätkä herätti minut kolmen aikaan. Yleensä syynä yöherätykseen on ollut löysä maha -> tarve päästä ulos tms, mutta nyt vaikutti siltä että oli vaan hellyydenkipeä koiruus :) jatkettiin paijailuhetken jälkeen unia aamuun asti.